За Нас

Во нашето искуство од 33 години, не отстапивме од патеката, чекориме до сите светските трендови и целиме кон тоа секогаш да бидеме рамо до рамо со најновите и најдобрите трендови за убавина.

За таа цел сме редовни посетители на најпознатите семинари и конгресии за убавина во светот и благодарение на нив, учиме, се надградуваме и Ви ги нудиме докажано најефективните иновации од светските центри за убавина во Италија, Англија, Франција, Америка.

Во Silhоuette се спојуваат најсовремената светска технологија и обучен персонал.
Салонот располага со над 100 видови апарати со повеќе функции и програми кои опфаќаат третмани на лице и тело.

3 Кавитации

3 Контур

3 Slim Tone

3 Мастер

3 Микро Масажер

2 Кавитации + 2 Гратис

2 Липолиза + 2 Гратис

2 Slim tone + 2 Гратис

2 Body star + 2 Гратис

Промотивни пакети

За повеќе промоции и најнови вести, посетете ги нашите Facebook и Instagram страници.
Ве очекуваме!

Нехируршки лифтинг

2.000

Биолошки третман

3.000 / 6.000

BTL лице

1.800

Скин мастер

1.500

Дијамантски пилинг

1.100

Овошна гликолна киселина

2.000

ХИФУ лице / лице и врат

12.000 / 15.000

ХИФУ 4D лице / лице и врат

18.000 / 21.500

Масажа лице / лице и маска

600 / 1.500

АПО ласер

1.100

Федеринг

1.000

Мезотерапија

1.500

Холивудски третман

1.800

Ендосфера лице

3.000

Брз лифтинг

1.800

Третман околу очи

1.600

Класичен третман

1.500 / 2.000

Радиофрекфренција лице

1.500

КУТЕРА – лице / лице и врат

18.000 / 21.500

Аква фореза

3.600

Бабор третман

3.000 / 3.600

Џоу лифт

1.600

PRX Овошни

3.000

B.R. третман

3.600

Ремоделинг

3.600

Мадеро лице

1.500

Цаци лице

2.000

Цаци билдинг

1.500

Криолифтинг

1.800

OXY третман

3.000

Кислороден третман

1.500

Биолоџик третман

4.200

Педикир

1.100

Педикир со гел лак

1.700

Медицински педикир

1.500

Маникир

500

Лакирање

150

Лакирање со облик

350

Гел лак раце

1.000

Гел лак нозе

1.000

Корекција на нокти - природни

1.200

Корекција на нокти

1.200

Гел на природни нокти

1.200

Lorem ipsum dolor sit amet

1 HOUR

Надградба типсови

1.400

Наливни нокти

1.700

Вадење гел

500

Вадење акрил

600

Френч

200

Печати / Цртање

250

Нокт корекција

150

Парафи раце / нозе

300

Надградба на коса

150 / 200

Вадење на надградба

3.000

ЈАГУАР шишање

1.000

Шишање

600

Детско шишање

400

Машко шишање

400

Фенирање

400 / 500

Фенирање локни

500 / 700

Фенирање локни долга

600

Фенирање бранови

700

Фризура

1.500 / 2.000

Виткање со пегла

700

Обликување

300

Фарбање на коса

1.200 / 1.400 / 1.700 / 1.900 / 2.000 / 2.400

Фарбање корен

1.200

Фарбање услуга

500 / 700

Шатирање фолија

120 / 170 / 200

Бразилски третман

9.000 / 11.000 / 12.000

Миење коса со маска

300

Плетенка

150 / 200

Надградба услуга

150

Прелив на коса

500 / 700

Ампула

250 / 300 / 350

Маска

400

Масна бања

800

Третман со масло

600 / 1.000

Третман ревлон

1.800

Третман на коса

1.200 / 1.400 / 1.800 / 2.400 / 3.000

Шатирање со капа

1.200 / 1.500

Ботокс на коса

1.800

Шиење на коса

1.500

Бланширање корен

3.000

Лимфна масажа

2.000

Чоколадна масажа

2.000

Релакс масажа

1.400

Аромо масажа

1.400

Медицинска масажа на грб

1.000

Спортска масажа

2.000

Медицинска масажа

2.000

Масажа стапала

600

Масажа со шампањ

2.000

Масажа со вулкански

2.000

Пилинг тело

1.000

Целулитна масажа

600

Масажа грб

700

Цаци тело

1.500

Вакум

1.000

ЕСМ

1.200

Ендосфера тело

2.000

Липосоник

3.600 / 7.200

30 мин. / 1 час

Мезотерапија

1.300

Тесла EMSKYLPT

2.400

Шок вејв

2.200

HIFU тело

7.200

Мадеро тело

1.000

Нозе / Нозе со препони

900 / 1.100

Пола нозе

500

Пола раце / Цели раце

400 / 500

Длабоки препони / Плитки препони

500 / 300

Пазуви

250

Пола стомак / Цел стомак

200 / 400

Половина

250

Цел задник

300

Цел грб

500

Цело лице

600

Надусници

100

Цела брада

200

Депилација пакет

1.600

Обликување веѓи

300

Мажи: Цели нозе

1.100

Мажи: Цели раце

600

Мажи: Цел грб

900

Мажи: Цели гради и стомак

900

Ласер цели нозе

12.400

Ласер надусници

1.100

Ласер брада

1.100

Ласер бекенбарди

1.100

Ласер цело лице

3.300

Ласер пазуви

2.400

Ласер цели раце

5.100

Ласер бразилска

4.400

Ласер подколено со колено

6.000

Ласер надколено со колено

6.700

Ласер цели нозе со бикини

14.900

Ласер стомачна линија

1.800

Ласер цел стомак

3.900

Ласер бикини

3.000

Ласер задник

4.500

Ласер мажи: врат

3.000

Ласер мажи: рамена

4.400

Ласер мажи: раце

6.700

Ласер мажи: гради и стомак

10.400

Ласер мажи: подколена

6.700

Ласер мажи: гради, стомак и грб

14.900

Трепки снопчиња

1.000

Минивал трепки

1.000

Фарбање трепки

300

Фарбање веѓи

300

Свилени трепки

2.000

Солариум

400 / 600 / 800

до 6 мин. / до 8 мин. / до 10 мин.

Сончев спреј

2.000

Пакет солариум

2.000 / 3.000

Шминка

1.200

Трајна шминка

6.000

Слим тон

1.100

Микро компјутер

800

Микро масажер

800

Боди компјутер

800

Мастер

1.500

Липолоза

1.400

Р.Ф. тело

1.500

LPG

1.800

Контур

1.500

Кавитација

2.900

Бенда

1.500

Лимфна дренажа со цаци

1.500

Алги

1.000

Боди врапинг

1.000

Бодискулптура

900

Криолиполиза

1.800