+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

За нас

Во самиот центар на Скопје, спроти Арапска куќа, е сместен најдобриот македонски салон за убавина Silhouette.

Во нашето 30 годишно искуство, не отстапивме од патеката, чекориме до сите светските трендови и целиме кон секогаш да бидеме рамо до рамо со најновите и најдобрите трендови за убавина.

Ние сме редовни посетители на најпознатите семинари и конгреси за убавина во светот. Благодарение на нив, учиме и се надградуваме и ви ги нудиме најефективните иновации од светските центри за убавина во Италија, Англија, Франција и Америка.

Во Silhоuette се спојуваат најсовремената светска технологија и обучен персонал.
Салонот располага со над 100 видови апарати со повеќе функции и програми кои опфаќаат третмани на лице и тело.

Нашиот тим

Препуштете се во рацете на нашиот високостручен персонал и оставете нѐ да ви докажеме дека чудата не само што ги остваруваме, туку и ги надминуваме.

Контакт

Адреса

Васил Главинов 7B/3 Скопје

Контакт

+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
silhouete.salon@gmail.com

Работно време

Понеделник – петок:  08:00 – 21:00
Сабота: 09:00 – 16:00
Недела: Затворено

Испрати ни порака