Project Description

НОКТИ


Нема потреба повеќе да се грижите за кршливите нокти. Silhouette е тука да се грижи за вашите нокти и да ги задоволи вашите потреби и желби тие да изгледаат совршено.
– Надградба на нокти (типсови или наливни) – безбедна надградба која се извршува од пола природен нокт, без притоа да го оштети или спречи растот на вашиот нокт.
– Гел на природни нокти, поцврсти нокти со трајна форма, посјајни или во боја која што ја посакувате.