Project Description

Третмани за лице

Дозволете си да бидете разгалени со одлични третмани за лице во нашиот релаксирачки салон. Исклучителни производи за нега на лице и тело и професионални третмани од страна на нашиот добро обучен персонал кои дозволуваат вашата убавина да блесне во потполност.