+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Тамара Тодевска

Пакет за тело со 6 различни моќни третмани со кои ќе добиете тело од соништата за само 15.000 ден.

Закажете термин :
02 313 1313
078 334 935

Контакт

Адреса

Васил Главинов 7B/3 Скопје

Контакт

+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
silhouete.salon@gmail.com

Работно време

Понеделник – петок:  08:00 – 21:00
Сабота: 09:00 – 16:00
Недела: Затворено

Испрати ни порака