+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Мезотерапија

Мезотерапија Мезотерапија е ексклузивен метод за трајно елиминирање на мрсното ткиво и затегнување на кожата.Станува збор за поткожно внесување на коктел од ембриобласт, колаген, плацентекс, витамини и минерали со многу очигледни ефекти на лифтинг на лицето и...

Вакум масажа

Вакум масажа Масажа со помош на чаши за вшмукување. Чашите се ставаат на телото, кое претходно било подмачкано со масло. Со помош на уредот се создава вакуум и се вршат движења на масажа. На болни места, чашата за вшмукување се остава до 15 минути. Модринки се...

Body wrapping

Body wrapping Овој метод може да се изведува единствено во козметички салон со соодветно оспособен и образован кадар. Овозможува директно мерење на резултатите во сентиметри со истовремено подобрување на целокупниот изглед на кожата при целулит,стрии ,згрчени жили и...

Алго пакување

Алго пакување Брз третман кој дава изненадувачки ефект. Алго пакување е спој на 4 третмани во 1. Се состои од нанесување на концентрат од алги со масажа на критични делови, го отсранува целулитот, ги намалува отоците, врши детоксикација а истовремено и пилинг на...

Бенда завои

Бенда завои Eдноставна терапија, а ефектите од целулитот се брзи и видливи од првиот третман. Нанесете завои со завој со концентрат од третманот со ленти на критичните делови од телото. Откако третманот трае 40 минути, тоа овозможува да се намали отокот, да се...