+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

BB Glow

BB Glow Конечно се оставари сонот на секоја жена за совршен тен без шминка! BB тонирана крема збогатена со витамини, минерали и хијалуронска се нанесува со микроиглички на површинскиот слој од кожата и трае 6-9 месеци. Покрива: црвенило, пеги, флеки и ситни бори на...

Клеопатра

Клеопатра Активни состојки на арома масла и моќни природни растителни екстракти за значително подобрување на  кожата, како слаба хидратација, заматен изглед на лицето, како и недостаток на виталност, стрес, проблеми со расположението, уморни и болни мускули на лицето...

Брз лифтинг

Брз лифтинг Лифтинг апаратот се користи за електронска исометериска гимнастика,естетика и физикална терапија. За секое лице и тело особено се важни добро обликуваните мускули, затоа што можат да поднесат поголем напор, секојдневните активности се извршуваат полесно,а...

Ултразвук

Ултразвук Со ултразвук преку подлога ( од масло , вода или гел ) се внесува активна материја длабоко во кожата, при што се врши најсовршена микромасажа на ткивото со ултразвучни бранови,кои ги регенерираат оштетените летки, врши интензивна детоксикација и се забрзува...

Цаци контракции

Цаци контракции Контракциите на лице е доста баран метод како третман на лице, чии ефекти се граничат со ефектите добиени при пластична хирургија. Лифтинг-ефектите од контракциите на лице се регенерација и освежување на лицето, зголемување на способноста на...