+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Slim tone keto

Лесен начин за тонирање на вашите мускули. Кога вежбаме, на нашите мускули им се испраќаат мали електрични сигнали од нашиот мозок преку нервните завршетоци за да се стимулира нивната контракција. Слимтонот има 10 влошки што се поставени на оние делови од телото што сакате конкретно да ги тонирате (вклучувајќи го и лицето) за период од 20 до 70 минути во зависност од индивидуата. Maшината за слимтон испраќа слични мали електрични сигнали до вашите мускули , ги копира нервните сигнали на телото и го повторува циклусот постојано, за да симулира нормално вежбање. За најдобри резултати, треба да следите диета со малку маснотии и, заедно со слимтон, лесно пешачење или аеробно вежбање.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com