+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Remoddeling

Најсовремена машина против стареење. Користи комбинација на струи . Овој третман кој пркоси на возраста е насочен кон лицето, деколтето и вратот за да ја врати еластичноста, да ја стимулира циркулацијата и повторно да ја изваја структурата на лицето!

Дури и по вашиот прв третман, веднаш може да се видат видливи резултати. Ги стимулира клетките, ги крева мускулите и ги вади контурите на лицето. Во комбинација со тнасочени техники за масажа, тој ги обликува, зацврстува и активира подлабоките процеси на регенерација на лизгачите и ги зголемува ефектите на производите – кожата се обновува, видливо се тонизира и се крева.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com