+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Body wrapping

Овој метод може да се изведува единствено во козметички салон со соодветно оспособен и образован кадар. Овозможува директно мерење на резултатите во сентиметри со истовремено подобрување на целокупниот изглед на кожата при целулит,стрии ,згрчени жили и поткожни масни перничиња.

Body wrapping се темели на :

Препаративна козметика

Физикална терапија

Препаративната козметика односно кремот што се користи при овој метод е посебен фитоароматичен производ составен од природни етерични масла, растителни екстракти и органски овошни киселини и е наменет за ефективно намалување на обемот на телото.

Се изведува со специјална фолија која овозможува природните фитоароматични активни состојки да пенетрираат на кожата и во поткожното ткиво.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com