+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

BB Glow

Конечно се оставари сонот на секоја жена за совршен тен без шминка!

BB тонирана крема збогатена со витамини, минерали и хијалуронска се нанесува со микроиглички на површинскиот слој од кожата и трае 6-9 месеци.

Покрива: црвенило, пеги, флеки и ситни бори на лицето.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com