+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Цаци контракции

Контракциите на лице е доста баран метод како третман на лице, чии ефекти се граничат со ефектите добиени при пластична хирургија. Лифтинг-ефектите од контракциите на лице се регенерација и освежување на лицето, зголемување на способноста на фацијалните мускули за 100% и целосно подмладен изглед.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com