+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Федеринг

Програма која ја зголемува еластичноста на кожата до 40% и делува во хармонија со биоелектричното поле на самото тело, односно струјата што се користи при овој третман е на исто ниво со електрицитетот на телото. Со оваа програма се израмнуваат нерамнините на кожата на лицето и се постигнува ефект на мазна, здрава и подмладена кожа.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com