+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Ултразвучна кавитација

Со помош на најнапредната технологија, ги претвора масните клетки во течност, кои потоа можат природно да се исфрлат од телото. Еден третман со кавитација трае 40 минути, ако третираме само еден регион. Потребни се 72 часа помеѓу два третмани во еден регион, така што телото може ефикасно да ги елиминира мастите. Минималниот број на третмани по регион што се препорачува и што дава најдобри резултати е помеѓу 6 и 10. Вашето тело ќе добие целосно нова, посакувана форма. Кавитација е безболен и сигурен третман кој придонесува за поубав изглед на телото, без никакви несакани ефекти врз здравјето.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com