+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Ултразвук

Со ултразвук преку подлога ( од масло , вода или гел ) се внесува активна материја длабоко во кожата, при што се врши најсовршена микромасажа на ткивото со ултразвучни бранови,кои ги регенерираат оштетените летки, врши интензивна детоксикација и се забрзува метаболизмот. Ултразвукот се користи и за стрии, при што го одстранува мртвиот слој на кожата ,а во комбинација со ласер го забрзува и создавањето на ново ткиво. Ефектите се видливи венаш по првиот третман, а задоволството останува трајно.

Како работи и кои се резултатите?

Дејствува против целулитот така што ги кине влакната со кои се хранат целулитните плочки , а плочките ги исфрла и тие живеат 3-4 дена,колку што има храна за нив.

Се подобрува циркулацијата и детоксикацијата.Се помага со минимум пиење 2 литри вода.

Ја ублажува болката . Се користи бри главоболка,ишијалгија и друго.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com