+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Радиофреквенција

Стимулација на топлина во специфицни регии на телото. Дијатермијата значи терапевтско предизвикување на локлна топлина во ткивото на телото со помош на високо фреквентни електро-магнетни струи, кои не само што топат масни наслаги туку го зголемуваат и протокот на крвта, ги зајакнува колагенските ткива, предизвикува липолиза за да ги отсрани штетните масни наслаги.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com