+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Овошна гликолна киселина

Третманот со овошна и гликолна киселина ги отстранува изумрените клетки од кожата, односно врши органски пилинг.

За овој третман се користат: млечна, јаболкова, цитронска, винска, салицилна, аскорбинска, гликолна и други киселини.

Овошната киселина ја стимулира и ја зајакнува кожата, ја зголемува хидратацијата, ги намалува брчките и раширените пори, како и пигментните нерамномерности, акните и подочниците.

Овошните киселини ја прават кожата чиста, мазна и еластична.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com