+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Мезотерапија

Мезотерапија е ексклузивен метод за трајно елиминирање на мрсното ткиво и затегнување на кожата.Станува збор за поткожно внесување на коктел од ембриобласт, колаген, плацентекс, витамини и минерали со многу очигледни ефекти на лифтинг на лицето и драстично намалување на целулитот и мрсното ткиво на бутовите и задникот од 5 до 15 цм на половината на стомакот, дури и на оние места каде што масните наслојки се најупорни.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com