+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Мастер третмани

Комбинацијата од фреквенции и бранови, правилни, правоаголни, трапезоидни електрокривини. Овозможуваат длабинско разложување и цедење на меѓуклеточните течности и нивна размена. Повеќекратното дејство од овој апарат дава брзи видливи промени на телото како во обем така и во еластичноста на кожата и мускулот.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com