+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

ЛПГ терапија

Постојат големи предности во користењето на овој третман во споредба со другите методи, почнувајќи од фактот дека тој не е инвазивен.

Без болка : Длабоката масажа во ткивото може да предизвика чувство на мал притисок врз мускулите.Многумина сметаат дека третманот е удобен, па дури и смирувачки, нешто како традиционална масажа на длабоки ткива.

 Работи на мускулни групи : Мускулите под целулитот ќе добијат соодветен третман благодарение на длабоката масажа на уредот за ТНГ. За оние кои вежбаат ова ќе биде добредојден одмор што помага во олабавување на мускулите, за да се чувствуваат подобро.

 Ефективно : Повеќето луѓе ќе видат добри резултати по неколку третмани. За мажи и жени кои сакаат областите на целулит да бидат намалени, ова е еден од наједноставните и најдобрите начи најдобро. Се користи заедно со здрава исхрана и програмата за вежбање за да помогне во намалувањето на целулитот уште повеќе.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com