+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Липолиза

Постојат бројни антицелулитни производи и третмани достапни на денешниот пазар. Ласерската липолиза е една процедура за намалување на целулитот и маснотиите, која станува сè попопуларна во последните неколку години. Оваа неинвазивна постапка користи ласери за разбивање на масните клетки и затегнување на областа каде што се применува третманот. Во една студија на 164 испитаници, откриено е дека липолизата произведува просечно намалување од приближно 2 см во обемот на областа на третман и приближно 2,9 мм во дебелината на маснотиите на кожата по сесија. Поголемиот дел од ефектите беа постигнати во рок од 2 недели по третманите и се одржуваа на 12 недели.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com