+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Контур или лифтинг

Со козметички инструмент, апсолутен хит веќе подолги години. 360 вежби за еден третман. Нема кратење, билдање туку само враќање во првобитната положба. Штеди замор и време овозможувајќи убаво обликувано и цврсто тело.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com