+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Вакум масажа

Масажа со помош на чаши за вшмукување. Чашите се ставаат на телото, кое претходно било подмачкано со масло. Со помош на уредот се создава вакуум и се вршат движења на масажа. На болни места, чашата за вшмукување се остава до 15 минути. Модринки се формираат на проблематични места со слаб проток на крв. Ова укажува на слаба циркулација на крвта на тие области. Колку е посилна бојата на “модрината”, толку е поголем проблемот.Веднаш по масажата, чувствувате олеснување во грбот. Терапијата се прави еднаш неделно. По втората терапија, кожата се менува, станува еластична, модринки стануваат сè помалку, исто како и болката.

Како работи и кои се резултатите?

  • Го подобрува протокот на крв и лимфа
  • Има антивирусно, антиинфламаторно дејство
  • Нормализира метаболизмот
  • Ја зголемува капиларната функција
  • Дејство на лимфна дренажа
  • Детоксикација
  • Ја зголемува виталноста и имунитетот
  • Ја зголемува и зачувува човечката енергија

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com