+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Брз лифтинг

Лифтинг апаратот се користи за електронска исометериска гимнастика,естетика и физикална терапија. За секое лице и тело особено се важни добро обликуваните мускули, затоа што можат да поднесат поголем напор, секојдневните активности се извршуваат полесно,а енергетското ниво се зголемува. Кожата на телото е позатегната, брчките се губат или значителсно се намалуваат ,а ликот е посвеж и помлад.Доколку не се превземе нешто за зајакнување на мускулите со време доаѓа до нивно атрофирање.Со ваквата терапија резултатите се очигледни само по 10 третмани.Се прави лифтинг на лице на природен начин со траен карактер.Препорачливо е да се почне порано, а повремено само да се одржува за да бидат лицето и телото секогаш здрави , витални и убави.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com