+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Боди компјутер

Aпарат со повеќе кратно ефектно дејство на слабеење преку редукција на обемот на третираните делови, истовремено и зацврстување. Кај редуцираните апарати акцентот е ставен на мобилизација на супстратите богати со енергија како што се гликогенот и масните киселини. Гликогенот се наоѓа во мускулите и претставува енергетски извор кој го користи прво мускулатурата.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com