+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Биолошки третман

Биолошкиот третман на лице може да се прави на сите типови на кожа, особено на сува и оштетена од сонце кожа. Третманот е многу едноставен, безбеден, ефикасен и многу пријатен. Вклучува чистење, исхрана и навлажнување на кожата. Биолошкиот третман го забавува процесот на стареење и спречува губење на влага и еластичност.

Како работи и кои се резултатите?

Чистење на лицето со лосион и тоник

Пилинг за отстранување на мртвите клетки од кожата

Масажа на лице

Примена на маска со природни состојки

Примена на негување крем за лице според типот на кожата

Конечниот резултат е помлада, сјајна и здрава кожа.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com