+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Бенда завои

Eдноставна терапија, а ефектите од целулитот се брзи и видливи од првиот третман. Нанесете завои со завој со концентрат од третманот со ленти на критичните делови од телото. Откако третманот трае 40 минути, тоа овозможува да се намали отокот, да се отстранат токсините и да се храни ткивото со кислород, што придонесува за видлив ефект врз кожата по само неколку третмани.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com