+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Алго пакување

Брз третман кој дава изненадувачки ефект. Алго пакување е спој на 4 третмани во 1. Се состои од нанесување на концентрат од алги со масажа на критични делови, го отсранува целулитот, ги намалува отоците, врши детоксикација а истовремено и пилинг на кожата.

Овој комплексен третман го отстранува целулитот, ги топи масните наслојки, ги намалува отоците,врши детоксикација.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com