+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Аква фореза

Третманот аква фореза (мезотерапија) без игли е научно докажан и клинички тестиран третман со кој се постигнува третман на кожата.
И обликување на телото со комбинација на три третмани.
Аква фореза се практикува како третман за тело и како третман за нега на лице; третманот е сосема пријатен и релаксирачки.
Активната супстанција што се користи во овој третман е ласерот кој делува длабински во ткивото, постигнувајќи намалување на масните клетки.
Тонизација на мускулите и лимфна стимулација на организмот, што овозможува брзо ослободување на вишокот отрови.
Колку порано ќе почнете да ја негувате кожата на лицето со третманот, толку побргу таа ќе се подготви за биолошки промени.

Закажете термин

Закажете го вашиот третман онлајн.

Доколку не можете да го најдете посакуваниот третман, побарајте не на телефонските броеви
+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
или испратете ни мејл на: silhouete.salon@gmail.com