+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com

Ценовник на услуги

Важно: Има зголемување на цените за 10% – 20%

Третмани на лице

Класичен третман на лицe 800/1.000/1.200ден
Clasic face treatment 13 € – 20 €

Бјути Бејкери 1.200 – 2.500ден
Beauty Bakerie 20 € – 40 €

Биолошки третман 1.500 – 5.500ден
Biological treatment 25 € – 90 €

BABOR третман со школки 15.000ден
BABOR Sea creation 250 €

Цаци лице 1.300ден
Non- surgical lifting 22 €

Дијамантски пилинг 800ден
Diamond peeling 13 €

Овошна гликолна киселина 1.200ден
Fruit and glycol acid 15 €

Ремоделинг 3.050ден
Remodeling 50 €

Радиофреквенција 900ден
Radiofrequency 15 €

Аква фореза 3.000ден
Aqua Phoresis 50 €

Масажа на лице со маска 600/800/1000ден
Facial massage with a mask 10 € – 15 €

АПО ласер 900ден
АPO laser 15 €

Федеринг 600ден
Federing 10 €

Мезотерапија 900ден
Mezzo theraphy 15 €

Цаци контракции 1.300ден
CACI contractions 18 €

Ултра звук 600ден
Ultrasound 10 €

Брз лифтинг 1.500ден
Fast lifting 25€

Третман околу очи 1.100ден
Treatment around the eyes 18 €

Фејс креатор 1.800 – 3.700ден
Face creator 30 € – 60 €

Клеопатра 1.500ден
Cleopatra 25 €

Цаци билдинг 900ден
Caci building 15 €

Мадеро лице 1.000ден
Madero face 17 €

Оxigen 6 лице / лице + деколте 2.500/3000ден
Oxigen 6 face / face+ neck 45€/50€

Кислород лице 1.500ден
Oxigen face  25 €

BB Glow 3.600ден
BB Glow 60 €

ИФУ лице /лице + врат 12.000/15.000ден
HIFU face / face + neck 200 €/ 250 €

Пилинг BABOR A+C+E 2.400ден
Peeling BABOR A+C+E 40 €

Третмани за слабеење

Слим тон 490
Slim tone 8 €

Микрокомпјутер 490
Microcomputer 8 €

Микро масажер 490
Micro massager 8 €

Инфра црвена капсула 490
Infrared capsule 8 €

Мастер третман со 43 програми 1.100
Master treatment with 43 channels 18 €

Липолиза 980
Lypolisis 16 €

Радиофреквенција 920
Radiofrequency 15 €

LPG 920
LPG 15 €

Контур 600
Contour 10 €

Аквафореза терапија 3.000
Aqua phoresis therapy 50 €

Ултразвучна кавитација (липосукција) 2.400
Ultrasonic cavitation (liposuction) 40 €

Бенда завои 920
Benda wrapping 15 €

Алго пакување 600
Algae- package 10 €

Бодиврапинг 600
Body wrapping 10 €

Гипсени бермуди 800
Plaster pants 13 €

Мадеро тело 800
Madero body 13 €

Вселенски брод 1.100
Space shuttle 18 €

Боди слим 1.100
Body slim 18 €

Мезотерапија 900
Mezzo therapy 15 €

Цаци тело 600
CACI body 10 €

Цаци дланки 600
CACI hands 10 €

Третман со црвено вино на тело 2.500
Body treatment with red wine 42 €

Боди креатор ( Shock wave) 1800
Body creator (Shock wave) 30 €

ХИФУ тело 30 мин. 6.000
HIFU body 30 min. 100 €

Липосоник 30 мин. 3.000
Liposonix 30 min. 50 €

Лимфна дренажа 1.000ден
Lymphatic drainage 17 €

Крио липолиза 1500ден
Cryo lipolysis 25 €

Крио лифтинг 2.400- 3.200ден
Cryo lifting 40 € – 55 €

 

Фризерски услуги

Надградба на коса со клипови 12.000 / 15.000ден
Hair extensions with clips 200 € / 250 €

Надградба на коса со природни прамени во сите нијанси 150ден
Hair extensions with natural patches in all shades 2, 5 €

Вадење на надградба 1.500ден
Extracting extensions 25 €

ЈАГУАР – термо шишање 500ден
JAGUAR- thermal haircut 8 €

Шишање 400ден
Haircut 7 €

Фенирање 300 / 500ден
Blow dry 5 € / 8 €

Фигаро локни 500ден
Waves 9 €

Бојадисување корен 700ден
Roots coloring 12 €

Бојадисување (Revlon, Schwarzkopf ) 800/1000ден
Hair Coloring (Revlon, Schwarzkopf ) 13 €/ 16 €

Најнови техники на шатирање 70 -100ден
Highligts foil 1 – 1, 5 €

Надградба услуга 100ден
Extension extra service 1, 5 €

Бразилски третман 6.000ден
Brazilian treatment 100 €

Ботокс на коса 1000ден
Botox hair 16 €

Кератин за нега 1.500 / 2.500ден
Keratine hair 25 € / 45 €

Прелив на коса 400 600ден
Hair overlay 6 €- 10 €

Свечени фризури 800ден
Hair special styling 13 €

Маска ампули 50- 200ден
Hair mask ampules 1 €- 2, 5 €

Машко шишање 300ден
Man haircut 5 €

Детско шишање 300ден
Kids haircut 5 €

Миење коса+ масажа 200ден
Hair washing + massage 2, 5 €

Веѓи и трепки

Надградба на трепки 800ден
Eyelash extension 13 €

Свилени трепки 3000ден
Silk eyelash 50 €

Фарбање трепки 300ден
Lash coloring 5 €

Фарбање веѓи 300ден
Eyebrow coloring 5 €

Обликување веѓи 200ден
Eyebrow shaping 4 €

Шминка

Шминка 1000ден
Make up 16 €

Трајна шминка 6.000ден
Permanent make up 100 €

Нокти

Надградба со гел- наливни 1300ден
Nail extensions/gelliquid 22 €

Гел на нозе 800ден
Feet gel 13 €

Цртање нокти 200ден
Nails drawing 3, 5 €

Гел лак 700ден
Gel laquer 12 €

Гел лак OPI раце/нозе 700/500ден
Gel laquer OPI hands/ legs 12 €- 9 €

Педикир 750ден
Pedicure 12 €

Медицински педикир 900ден
Medical pedicure 15 €

Маникир 400ден
Manicure 7 €

Надградба на нокти типс 1.100ден
Nail extensions 20 €

Корекција на нокти 800ден
Nails correction 13 €

Гел на природни нокти 800ден
Natural nails enhanced by acrylic gel 13 €

Парафинско паковање 300ден
Paraffin package 5 €

Вадење на гел лак 400ден
Removing gel laquer 7 €

Депилација

ЖЕНИ
Нозе
/ Нозе со препони 800/ 900
Legs / Legs & thighs 13 €/ 15 €

Пола нозе 400
Half legs 7 €

Пола раце/Цели раце 300 / 400
Half arms/ Whole arms 5 €/ 7 €

Длабоки препони/ Плитки препони 400 / 200
Bikini zone deep / shallow 7 € / 3, 5 €

Пазуви 150
Armpits 2, 5 €

Пола стомак / Цел стомак 150 / 300
Half stomach/ Whole stomach 2, 5 € / 5 €

Кичма 200
Lower back 3 €

Цел задник 200
Buttocks 3 €

Цел грб 400
Back 7 €

Цело лице 500
Facial hair removal 6 €

Врат 200
Neck 3 €

Надусници 200
Upper lip 3 €

Цела брада 200
Full beard 3 €

МАЖИ

Цели нозе 900
Legs 15 €

Цели раце 500
Arms 8 €

Цел грб 700
Back 12 €

Цели гради и стомак 700
Chest and stomach 12 €

Масажи

Вакум масажа 600
Vacuum massage 10 €

Електро-целулитна масажа 600
Electro cellulite massage 10 €

Чоколадна масажа 1.000
Chocolate massage 16 €

Релакс масажа 1.000
Relax massage 16 €

Арома масажа 1.000
Aroma massage 16 €

Спортска масажа 1.000
Sport massage 16 €

Медицинска масажа 1.000
Medical massage 16 €

Масажа со шампањ 1.000
Champagne massage 16 €

Масажа со вулкански камења 1.500
Volcanic stone massage 25 €

Масажа грб 500
Back massage 8 €

Масажа стапала 500
Foot massage 8 €

Целулитна масажа 450ден
Cellulite massage 7

Масажа со алги (целулитна) 600ден
Massage with seaweed (cellulite) 10

Солариум и пилинг

Солариум MEGASUN 300ден/10 мин. 450ден / 15 мин.
Sunttaning MEGASUN 5 €/ 10 min., 7 €/ 15 min.

Сончев спреј 1.500ден
Sun spray 25 €

Пилинг за тело 800ден
Body peeling 13 €

Контакт

Адреса

Васил Главинов 7B/3 Скопје

Контакт

+389 2 3 13 13 13
+389 78 334 935
silhouete.salon@gmail.com

Работно време

Понеделник – петок:  08:00 – 21:00
Сабота: 09:00 – 16:00
Недела: Затворено

Испрати ни порака