+389 2 3 13 13 13 /+389 78 334 935 silhouete.salon@gmail.com
5 Најзначајни витамини за совршена кожа и коса

5 Најзначајни витамини за совршена кожа и коса

ВИТАМИНИ ВО КОЗМЕТИКАТА Доколку сакате на вашата кожа да и подарите неверојатен сјај, ставете се на витаминско мени! Витаминската нега на кожата е наменета за секоја возраст, но мора да биде приспособена на типот на кожата. За да ги постигнете саканите резултати,...