30 години

Грижа за клиентите

Македонски Салон за Убавина Силуете

Во нашата 30-годишна успешна работа успеавме да ги фатиме и да ги следиме светските трендови на убавина. Салонот има над 50 видови апарати со повеќе одлики и програми кои вклучуваат третмани за лице, тело и коса, кои во рацете на нашиот високо обучен персонал и прават вистински чуда и не само што ги реализираат, туку ги надминуваат и вашите соништа за убавина.

  • Релаксација и закрепнување

  • Природна убавина

  • Третмани за лице и тело

Третманите кои ви ги нудиме од вас ќе направат олицетворение на убавината.

МЕЛИНА МИЛЕСКИ

Мелина Милески е основач на првиот Македонски Салон за Убавина Силуете

Триесет години постоење, 30 години искуство, професионализам, перфекционизам во областа на убавината и лојалност кон клиентите.