Топла и ладна депилација

Секоја жена сака совршена кожа: мазна, нежна и без влакна. Отстранувањето на влакната од несаканите делови знае да биде проблематично и болно. Silhouette ги надминува болните третмани за отстранување на влакната и во зависност од вашите потреби Ви нуди топла и ладна депилација за долготрајна мазност и совршеност на вашата кожа.

Во понудата на депилација на Silhouette влегуваат:

  • депилација за жени: половина нозе 400 ден., цели нозе 800 ден., половина раце 200 ден, цели раце 300 ден., длабоки препони 400 ден., плитки препони 200 ден., пазуви 150 ден., стомак 300 ден., половина 200 ден, задник 200 ден, грб 400 ден., лице 500 ден., надусници 100 ден. брада 200 ден.
  • депилација за мажи: нозе 800 ден., раце 450 ден, грб 600 ден, гради и стомак 600 ден.. 
Други третмани за Нокти / Друго
Spa педикир
Вистинска релаксација и нега на вашите стапала. Грижата за здравјето на вашите стапала значи грижа за вашата среќа. Кога ги нема болката, отеченоста и сите несакани појави во вашите стапала, вие сте подготвени за секоја активност во вашиот животот со насмевка.   SPA педикир - 750 ден. Медицински предикир -...
Spa маникир
Вашите раце се огледало на вашата личност. Рацете се најкористениот, но и најзапоставениот дел од телото на секоја жена. Не си го дозволувајте и вие тоа. Silhouette ви нуди Spa маникир кој ќе ги освежи вашите раце и ќе ги направи помеки, помазни, понежни и полни со здравје и виталност. ...
Нокти
Ако сакате да оставите впечаток на убавина и негуваност, тогаш грижата за вашите нокти не смее да изостане. Silhouette се грижи да ги задоволи вашите потреби и желби за совршени нокти: надградба на нокти ( типсови и наливни) - оваа надградба се врши од половината на природниот нокт, без при...
Парафинското пакување
Парафинското пакување за нега на раце и стапала се практикува со употреба на парафин. Парафинот се прави од нафта и има способност долго време да задржува топлина. Ваквата негова особина во светската напредна козметологија е искористена за нега на рацете и стапалата. Парафинскиот третман ја прави кожата мека, нежна и...