50 видови биолошки третмани

Негата на лицето и убавината секогаш заземале важно место во животот на секоја жена. Се чини дека овој проблем е одамна решен, но високотехнолошките козметички компании постојано доаѓаат до поусовршени начини на третирање на овој проблем. Во последно време тие сè повеќе се свртуваат кон природата, каде што сметаат дека лежи тајната за вечната младост.

Состојките на козметичките производи не доаѓаат само од хемиските лаборатории, туку ги наоѓаме секаде околу нас – во дождливите шуми на Јужна Америка, на падините на кинеските ридови, во длабочините на Мртвото Море.

Денес козметичката индустрија ни нуди готови производи врз база на билки, минерали, алги во служба на убавината и негата на лицето и телото.

Како и другите козметички препарати, и биолошките маски се специјализирани според типот на кожата: за регенерација и против брчки, за детоксикација и хидратација, за ревитализација и подобрување на тонусот на кожата, антистрес маска и др. Silhouette во своите третмани ги користи најдобрите маски од познатите светски фирми.

Други третмани за Лице
Клеопатра
Клеопатра е органски третман кој прави длабинска хидратација и лифтинг на кожата на лицето - цена 1500 ден.
REMODELING FACE AND BODY
REMODELING FACE AND BODY  Комплетен лифтинг на лице,тело и гради...зацврстување на мускулите, затегнување на опуштена кожа, остранување на стрии и лузни. Целосно подмладување со REMODELING апаратот и волшебните инекции и еликсири намладост од најдобрата козметичка линија во светот Biologique Recherche, омилена кај светските ѕвезди... затоа што резултатот е видлив веднаш!...
Шминка
Silhouette ви нуди професионална шминка за секоја пригода. Без разлика дали сакате вашиот изглед да биде секојдневно совршен или да заблескате по повод одредена прилика, во Silhouette ќе добиете и долготрајна и еднократна шминка.  цена - 1000 ден.
50 видови биолошки третмани
Негата на лицето и убавината секогаш заземале важно место во животот на секоја жена. Се чини дека овој проблем е одамна решен, но високотехнолошките козметички компании постојано доаѓаат до поусовршени начини на третирање на овој проблем. Во последно време тие сè повеќе се свртуваат кон природата, каде што сметаат дека...