Сауна на пареа и кислородна капсула

За овој период од годината од Silhouette ви ги препорачуваме сауната и кислородната бања, кои се вистински спас за зимските денови.

Овој третман ве релаксира, ревитализира, со него ќе успеете да ослабете, да го обликувате вашето тело и да ја подмладите вашата кожа, воедно чувајќи го сопственото здравје. Во зимските денови сауната е вистинска заштита од настинките и грипот.

Во нашите салони ви нудиме инфрацрвена сауна и сауна на пареа, кои ви овозможуваат слободно да дишете, а при тоа да слабеете и да се подмладувате.

Задоволството што ќе го добиете од сауна-третманите е повеќекратно: намалување на целулитот, исфрлање на токсините од организмот, забрзување на метаболизмот и, во најмала рака, губење на два килограми со еден третман.

Други третмани за Тело
Вселенски брод
Третманите во нашиот најнов апарат - вселенски брод можат да се програмираат во зависност од вашите потреби. Вселенскиот брод помага во елиминацијата на водената болест (хидроксија) и во отстранувањето на целулитот од места како: стомакот, задникот, бутовите. За таа цел се користат акупунктурните точки на sanyinjiao и yinlingquan. Третманот има...
LPG третман
LPG е најнов медицински метод кој се практикува не само за естетски, туку и за физиотерапевтски потреби. Станува збор за ефикасен, долготраен, уникатен и медицински проверен метод за отстранување целулит. LPG е светски лидер во областа на третманите на ткивата. Тој е откриен во 1986 година и е прв метод...
CACI Quantum
CACI Quantum е најнапредниот и најпрестижниот систем за третман на лице и тело, кој ќе ви овозможи двоен бенефит: од една страна нехируршки лифтинг на лице, а од друга целосно тонирање на телото. CACI Quantum ги обновува и ги редефинира фацијалните мускули, редуцирајќи ги нерамнините и брчките додека симултано ги...
Масажа со ароматични масла
Постои комплетна техника која е насочена кон воспоставување емотивна рамнотежа и внатрешно задоволство, а соодветно на тоа и на изнаоѓање хармонија на телото и убавината. Станува збор за емоционална масажа - посебен вид третман за моделирање на телото со точно одмерени зафати. Новината на таа масажа се токму ароматичните масла...