LPG третман

LPG е најнов медицински метод кој се практикува не само за естетски, туку и за физиотерапевтски потреби. Станува збор за ефикасен, долготраен, уникатен и медицински проверен метод за отстранување целулит. LPG е светски лидер во областа на третманите на ткивата. Тој е откриен во 1986 година и е прв метод за отстранување на целулит во светот. Континуираното подобрување на овој метод го довело до првото место во областа на подобрувањето на силуетата.

LPG ќе го надмине вашиот сон за убавина и виталност, овозможувајќи ви пријатен третман на целулитот и масните наслаги, релаксација на мускулите, отстранување на синдромот „уморни нозе“, на отоците, лузните и изгорениците.

Генерално земено, LPG е медицински, безболен, нехируршки и ефикасен третман за отстранување целулит, за мазнење и затегнување на мускулите, за подобрување на метаболизмот и циркулацијата на крвта, за подобрување на имунитетот и детоксикација, за подобрување на кондицијата и зголемување на енергијата.

Ако сакате вистински резултати на трајно отстранување на целулитот и обликување на вашето тело – еден LPG третман ќе биде доволен да ви го овозможи тоа. Во Македонија овој третман можете да го добиете само во Silhouette.

Други третмани за Тело
Вселенски брод
Третманите во нашиот најнов апарат - вселенски брод можат да се програмираат во зависност од вашите потреби. Вселенскиот брод помага во елиминацијата на водената болест (хидроксија) и во отстранувањето на целулитот од места како: стомакот, задникот, бутовите. За таа цел се користат акупунктурните точки на sanyinjiao и yinlingquan. Третманот има...
LPG третман
LPG е најнов медицински метод кој се практикува не само за естетски, туку и за физиотерапевтски потреби. Станува збор за ефикасен, долготраен, уникатен и медицински проверен метод за отстранување целулит. LPG е светски лидер во областа на третманите на ткивата. Тој е откриен во 1986 година и е прв метод...
CACI Quantum
CACI Quantum е најнапредниот и најпрестижниот систем за третман на лице и тело, кој ќе ви овозможи двоен бенефит: од една страна нехируршки лифтинг на лице, а од друга целосно тонирање на телото. CACI Quantum ги обновува и ги редефинира фацијалните мускули, редуцирајќи ги нерамнините и брчките додека симултано ги...
Масажа со ароматични масла
Постои комплетна техника која е насочена кон воспоставување емотивна рамнотежа и внатрешно задоволство, а соодветно на тоа и на изнаоѓање хармонија на телото и убавината. Станува збор за емоционална масажа - посебен вид третман за моделирање на телото со точно одмерени зафати. Новината на таа масажа се токму ароматичните масла...