Масажа со ароматични масла

Постои комплетна техника која е насочена кон воспоставување емотивна рамнотежа и внатрешно задоволство, а соодветно на тоа и на изнаоѓање хармонија на телото и убавината. Станува збор за емоционална масажа - посебен вид третман за моделирање на телото со точно одмерени зафати. Новината на таа масажа се токму ароматичните масла кои имаат способност да влијаат на духовните состојби, но и на физичките потреби на секој поединец.

Релаксирачката масажа со ароматични масла е можност на сопствена кожа да ги испробате моментите на длабоко опуштање на духот и телото. Тоа е начин истовремено и да се пронајдете себеси и да ја подобрите физичката форма: масажата делотворно го отстранува вишокот течности од вашето тело, а влијае и на болките во грбот и на опуштање на згрчените мускули кои се јавуваат како последица на емотивна нерамнотежа, вознемиреност, намалување на отеченоста на нозете и сл.

Овој вид масажа делува и на емотивните промени, на намалување на стресот, опуштање на целото тело, како и на ослободување од воздржаните чувства, што помага за надминување на негативната енергија.

По само неколку третмани од телото се отстрануваат вишокот течности, видливо се истенчува фигура и се подобрува држењето на телото. 

Други третмани за Тело
Вселенски брод
Третманите во нашиот најнов апарат - вселенски брод можат да се програмираат во зависност од вашите потреби. Вселенскиот брод помага во елиминацијата на водената болест (хидроксија) и во отстранувањето на целулитот од места како: стомакот, задникот, бутовите. За таа цел се користат акупунктурните точки на sanyinjiao и yinlingquan. Третманот има...
LPG третман
LPG е најнов медицински метод кој се практикува не само за естетски, туку и за физиотерапевтски потреби. Станува збор за ефикасен, долготраен, уникатен и медицински проверен метод за отстранување целулит. LPG е светски лидер во областа на третманите на ткивата. Тој е откриен во 1986 година и е прв метод...
CACI Quantum
CACI Quantum е најнапредниот и најпрестижниот систем за третман на лице и тело, кој ќе ви овозможи двоен бенефит: од една страна нехируршки лифтинг на лице, а од друга целосно тонирање на телото. CACI Quantum ги обновува и ги редефинира фацијалните мускули, редуцирајќи ги нерамнините и брчките додека симултано ги...
Масажа со ароматични масла
Постои комплетна техника која е насочена кон воспоставување емотивна рамнотежа и внатрешно задоволство, а соодветно на тоа и на изнаоѓање хармонија на телото и убавината. Станува збор за емоционална масажа - посебен вид третман за моделирање на телото со точно одмерени зафати. Новината на таа масажа се токму ароматичните масла...