Третмани
Радиофрекфенција
Овој третман се постигнува преку апарат со висока фреквенција, при што се предизвикува ротација и судирање на масните клетки и стимулација на топлина. Третманот е пријатен и релаксирачки и струјата воопшто не се чувствува. Со радиофреквенцијата се подобрува функцијата на клетките и циркулацијата, се зголемува колагенот во ткивата и се...
Липолиза
Липолиза е третман за отстранување на масти, кој допира до најдлабоките слоеви на кожата. Липолизата се користи за третман помали области со масти врз кои не влијаат диетите и вежбите. Овој третман е најефективниот светски нехируршки третман за намалување на мастите. 
Инфрацрвената капсула
Инфрацрвената капсула е апарат кој е наменет за слабеење и намалување на телесниот обем. Благодарение на инфрацрвените зраци и електростимулацијата, резултатите од третманот со инфрацрвена капсула се многубројни: слабеење и намалување на телесниот обем; отстранување на целулит; продирање во масните ткива преку создадената топлина; зголемување на доставувањето кислород до сите...
Mикромасажер
Третманот со микромасажер е дермален, неинвазивен третман докажан во својата ефикасност при отстранувањето на целулитот. Микромасажерот помага за разбивање на мастите во повеќе едноставни молекули и за зголемување на циркулацијата на крвта. Тој предизвикува и отстранување на отровите од телото. Редовната терапија со микромасажер се покажува како ефикасен начин во...
Mастер - третман со 43 програми
Mастер - третман со 43 програми 
Контур
Контур
Сауна на пареа и кислородна капсула
За овој период од годината од Silhouette ви ги препорачуваме сауната и кислородната бања, кои се вистински спас за зимските денови. Овој третман ве релаксира, ревитализира, со него ќе успеете да ослабете, да го обликувате вашето тело и да ја подмладите вашата кожа, воедно чувајќи го сопственото здравје. Во зимските...
Микрокомпјутер
Третманот со микрокомпјутер се базира на користење електрични пулсеви за  стимулација на акупунктурните точки длабоко под кожата на телото.  Апаратот што се користи за оваа терапија не е штетен за човековото здравје и за околината како што се традиционалните акупунктурни методи со користење сребрени игли. Овој третман е безбеден и...
Промо Пакети
Заштедете со промо пакети од silhouette!
 • Пакет кој не се пропушта! 
  3 криолиза + 3 криолифитнг третмани 
  ✔ со овој пакет гарантираме намалување на 10 cm во обем!

  3.999 денари ден.
 • Нов хит за месецот!
  Класичен третман на лице со времетраење од час и половина со комплетна анализа и препорака. Само во Силуете!
  Промотивна цена: 600 денари

  600 денари ден.
 • Пакет кој не се пропушта! 
  3 криолиза + 3 криолифитнг третмани 
   со овој пакет гарантираме намалување на 10 cm во обем!

  3.999 денари ден.
 • Неделен промотивен пакет за коса! 
  фарбање + фенирање + ГРАТИС ШИШАЊЕ, 
  Цена: 1050 денари

  1050 денари ден.
 • Промотивен пакет за ефикасно слабеење:
  5 х Чоколаден третман за целулит
  5 х Виртуелна гимнастика
  5 х Боди реформер за 2990 денари

  2.990 денари ден.
 • Искористете ја големата промоција во Silhouette во City Mall & Центар! Закажете веднаш на:
  ✆ 02 3131313 - Силуете Центар
  ✆ 02 3073605 - Силуете City Mall

  1500 ден.
 • Промотивен пакет за слабеење!
  2 х липосукција, 2 х реформер и 4 х виртуална гимнастика за само 2999 денари!
   Проверено 100% резултати!

  2.999 денари ден.
 • Неделна промоција!
  Освежете ја вашата кожа од летниот период со мезотерапија и ултразвук.

  1.000 денари ден.
 • Неделна промоција!
  Остранете ги масните наслаги со трајно чистење на клетките од маснотија со Криолиза третман. 
  1.000 денари

  1.000 денари ден.
 • Изгледајте ТОП на плажа ова лето, со нашиот промотивен пакет за измазнување!

  3 x  Електро масажер, 

  6 x Боду тонинг

  2.990 денари ден.