Третмани
Вселенски брод
Третманите во нашиот најнов апарат - вселенски брод можат да се програмираат во зависност од вашите потреби. Вселенскиот брод помага во елиминацијата на водената болест (хидроксија) и во отстранувањето на целулитот од места како: стомакот, задникот, бутовите. За таа цел се користат акупунктурните точки на sanyinjiao и yinlingquan. Третманот има...
LPG третман
LPG е најнов медицински метод кој се практикува не само за естетски, туку и за физиотерапевтски потреби. Станува збор за ефикасен, долготраен, уникатен и медицински проверен метод за отстранување целулит. LPG е светски лидер во областа на третманите на ткивата. Тој е откриен во 1986 година и е прв метод...
CACI Quantum
CACI Quantum е најнапредниот и најпрестижниот систем за третман на лице и тело, кој ќе ви овозможи двоен бенефит: од една страна нехируршки лифтинг на лице, а од друга целосно тонирање на телото. CACI Quantum ги обновува и ги редефинира фацијалните мускули, редуцирајќи ги нерамнините и брчките додека симултано ги...
Масажа со ароматични масла
Постои комплетна техника која е насочена кон воспоставување емотивна рамнотежа и внатрешно задоволство, а соодветно на тоа и на изнаоѓање хармонија на телото и убавината. Станува збор за емоционална масажа - посебен вид третман за моделирање на телото со точно одмерени зафати. Новината на таа масажа се токму ароматичните масла...
Масажата со вулкански камења
Масажата со вулкански камења се практикува на тој начин што на одредени точки од телото се поставуваат вулкански камења кои имаат способност да апсорбираат и задржат топлина. Топлината од камењата е пријатна и има длабоко релаксирачко дејство, т.е. им помага на мускулите да се опуштат. Оваа масажа е добра за...
Медицинската масажа
Медицинската масажа се применува за нормализирање на функциите на заболените органи и системи, при болки во ’рбетот, зглобовите, горните и долните екстремитети, спортските повреди, при проблеми од невролошки каракер, состојби по операции, анемичност, психолошки проблеми и други состојби на нарушен биланс на организмот. Медицинската масажа особено им се препорачува на...
Спортската масажа
Спортската масажа е специјално наменета за луѓе кои се вклучени во потешки физички активности. Таа се користи за санирање на повреди, како што се изместени зглобови и повреди на мускулите. Спортската масажа помага во опуштањето на затегнатите делови од мускулите и во подобрувањето на циркулацијата на крвта, еластичноста, виталноста 
Релаксирачката масажа
Релаксирачката масажа е најдобриот начин за ослободување од напнатоста, негативната енергија и емотивната неврамнотеженост. Оваа масажа ви ја враќа силата за справување со секојдневните активности: и физички и психички, правејќи ве ведри и позитивни.
Пилинг на тело
Пилинг на тело 
Масажа со шампањско
Масажа со шампањско
Чоколадната масажа
Чоколадната масажа е спој на масажа со какао, путер и кафен шаќер. Какаото има антиоксидантни карактеристики кои имаат моќ да ја оживеат вашата кожа, а кафениот шеќер ја прави кожата мазна. Резултатот е смиреност, опуштеност и релаксација. 
Електроцелулитната масажа
Електроцелулитната масажа зазема значајно место во терапиите за справување со целулитот и вишокот килограми. Оваа масажа се применува на тој начин што електродите на апаратот се нанесуваат на мускулите и дејствуваат директно на периферните моторни нервни влакна. На тој начин мускулите се активираат, а во погон се ставаат и пасивните...