Третмани
Холивудскиот третман
Холивудскиот третман на лице нуди мазна, затегната кожа без хируршки зафат. Со него се отстрануваат нечистотите, а кожата се храни и се подмладува. Намалувањето на брчките на челото, околу очите, носот и устата може да се забележи веднаш по првиот третман. Исто така се ублажува видливоста на подочниците, се редуцира...
Радиофрекфенција
Овој третман се постигнува преку апарат со висока фреквенција, при што се предизвикува ротација и судирање на масните клетки и стимулација на топлина. Третманот е пријатен и релаксирачки и струјата воопшто не се чувствува. Со радиофреквенцијата се подобрува функцијата на клетките, се подобрува циркулацијата, се зголемува колагенот во ткивата и...
Federing
Federing е програма која ја зголемува еластичноста на кожата до 40% и делува во хармонија со биоелектричното поле на самото тело, односно струјата што се користи при овој третман е на исто ниво со електрицитетот на телото. Со оваа програма се израмнуваат нерамнините на кожата на лицето и се постигнува...
Aква фореза
Третманот аква фореза или мезотерапија без игли е научно докажан и клинички тестиран третман со кој се постигнува третман на кожата и обликување на телото со комбинација на три третмани. Аква фореза се практикува како третман за тело и како третман за нега на лице; третманот е сосема пријатен и...
Mасажа на лице со маска
Mасажа на лице со маска 
АПО ласер
АПО ласер