ХИФУ максимален лифтинг како пластична хирургија

ХИФУ е најнова метода на едновремено топење, лифтинг и измазнување на кожата на лицето и телото. Ефект еднаков на пластична хирургија. Целосно го подига мускулот работи длабински во најдлабоките слоеви на колагенската мембрана, ги пука колагенските влакна притоа што се создава нова колагенска мембрана, се прави лифтинг на тонусот на мускулот и се измазнуваат борите.