Вселенски брод

Третманите во нашиот најнов апарат - вселенски брод можат да се програмираат во зависност од вашите потреби. Вселенскиот брод помага во елиминацијата на водената болест (хидроксија) и во отстранувањето на целулитот од места како: стомакот, задникот, бутовите. За таа цел се користат акупунктурните точки на sanyinjiao и yinlingquan. Третманот има и испумпувачка функција, ја активира крвта во вените и артериите, лимфата во лимфните канали, се подобрува и забрзува нивниот проток, а непотребните состојки од организмот и и токсините складирани во клетките се елиминираат. Вселенскиот брод се препорачува за:

  • отеченост на нозете, целулит и задржување вода;
  • оформување на посакуваните делови: стомак, задник, половина, бутови;
  • зацврстување на мускулите на телото;

зацврстување и зголемување на градите