Холивудскиот третман

Холивудскиот третман на лице нуди мазна, затегната кожа без хируршки зафат. Со него се отстрануваат нечистотите, а кожата се храни и се подмладува. Намалувањето на брчките на челото, околу очите, носот и устата може да се забележи веднаш по првиот третман. Исто така се ублажува видливоста на подочниците, се редуцира големината на порите и се враќа природниот сјај на кожата, со што таа станува помазна, позатегната, поеластична и помалку сува.

Овој третман се користи за лицето, вратот и деколтето.