Во самиот центар на Скопје, спроти Арапска куќа, е сместен најдобриот македонски салон за убавина Silhouette. Во нашите 25 години успешна работа ние успеавме да фатиме и да држиме чекор со светските трендови за убавина. Ние сме редовни посетители на најпознатите семинари и конгреси за убавина во светот, учиме, се надградуваме, ги следиме трендовите и ви ги правиме достапни најдокажаните и најефективните иновации од светските центри на убавина како Италија, Англија, Франција, Америка. Нашиот салон прави спој на најсовремена светска технологија и обучен персонал. Салонот располага со над 50 видови апарати со повеќе функции и програми кои опфаќаат третмани на лице, тело и коса, кои во рацете на нашиот едуциран и високостручен персонал прават вистински чуда и не само што ги остваруваат, туку и ги надминуваат вашите соништа за убавина. Третманите кои ви ги нудиме од вас ќе направат олицетворение на убавината.

Мени & Ценовник
Ново во Silhouette
Во тек со светските трендови
ХИФУ максимален лифтинг како пластична хирургија
ХИФУ е најнова метода на едновремено топење, лифтинг и измазнување на кожата на лицето и телото. Ефект еднаков на пластична хирургија. Целосно го подига мускулот работи длабински во најдлабоките слоеви на колагенската мембрана, ги пука колагенските влакна притоа што се создава нова колагенска мембрана, се прави лифтинг на тонусот на мускулот...
Пред и потоа
Најдобри резултати за најкратко време